Bandenservice

Uw banden zijn toe aan vervanging, of u wilt dit graag even laten controleren. Dat kan bij Autobedrijf Kruft.

Autobedrijf Kruft heeft een eigen bandenservice. Dit houdt in dat wij uw autobanden kunnen demonteren en monteren. Heeft u een lekke band en kunt u er nog mee rijden? Rij dan even bij ons langs. Vaak is het mogelijk dat wij een prop in uw autoband kunnen schieten. Deze dicht het gat en u kunt snel weer op weg.

Wanneer uw band niet meer te repareren is, moet deze vervangen worden. Wij hebben hiervoor alle kennis en materialen in huis.

Autoband balanceren

Wij demonteren de band en monteren vervolgens een nieuwe band om de velg. De band wordt door ons vakkundig uitgebalanceerd en (indien van toepassing) weer op de auto gemonteerd.

Autobanden uitlijnen

Wanneer blijkt dat een band op een bepaalde plek, maar niet gelijkmatig, versleten is, moeten de banden uitgelijnd worden. Dat is nodig is, blijkt ook vaak wel uit het feit dat uw auto een bepaalde richting op trekt. Wanneer u het stuur los laat en de auto niet rechtdoor blijft rijden, is er sprake van een niet uitgelijnde auto. Wij lijnen de auto uit, zodat er geen sprake meer is van ongelijke slijtage.

Dergelijke euvels ontstaan wanneer er bijvoorbeeld te hard tegen een object zoals een stoeprand is aangereden.

Terug naar werkzaamheden