Aankoopkeuring

U hebt een auto gevonden. Deze auto vond u niet bij Autobedrijf Kruft, maar bij een andere garage of bij een particulier.

Maar u wilt wel graag weten of deze auto helemaal in orde is. Dit is een volledig andere keuring dan bijvoorbeeld een APK keuring. Bij de APK wordt gekeken naar de vitaliteit van uw auto.

Om zeker te zijn van uw zaak kunt u gebruik maken van onze dienst “Aankoopkeuring”. Bij de aankoopkeuring inspecteren we de volledige auto. Hierbij wordt gelet op de kwaliteit en staat van de onderdelen van auto.

Controle op meer dan 60 vitale punten

Bij de aankoopkeuring kijken we de auto grondig na. Op ruim 60 vitale punten wordt de auto uitvoerig gecontroleerd en gekeurd. Met andere woorden, bij een APK wordt gekeken of een auto voldoet aan diverse milieueisen. Wij kijken een aantal stappen verder. Wij kijken niet alleen of de remmen in orde zijn, wij kijken ook naar de staat van het remsysteem. We kijken niet alleen of de ruiten heel zijn, maar we kijken ook of het geheel waterdicht is.
We controleren de volledige auto, van top tot teen, of het nu een cabrio is, een busje of een ‘gewone’ auto.

Na deze controle kunt u er zeker van zijn dat de auto die u koopt, of wellicht zelfs al gekocht hebt, voldoet aan de strenge eisen die zowel de RDW als wij eisen.

Met dit keuringsrapport, welke u ook van ons mee krijgt, weet u zeker dat de auto gecontroleerd is en welke zaken er wel en niet goed zijn aan deze auto.

U hoeft zich niet verplicht te voelen om dit bij autobedrijf Kruft te laten doen. U kunt met dit keuringsrapport de auto aanbieden bij elke autobedrijf.

Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Terug naar werkzaamheden